اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه شنبه

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه شنبه مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه یکشنبه و دوشنبه در بیشتر مناطق کشور جو آرام است، گفت: از سه شنبه به تدریج سامانه ای بارشی از سمت غرب وارد کشور می شود و مناطقی از غرب و شمال غرب را تحت تاثیر قرار می دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 11
کد خبر: ۷۰۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیاییان درباره وضعیت آب و هوایی کشور طی روزهای آینده، گفت: امروز در استان های گیلان و مازندران، بارش باران، در گلستان بارش باران و برف در خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی و ارتفاعات استان های واقع در دامنه های شمالی و جنوبی البرز شرقی، برف و مه آلودگی پیش بینی می شود.

 

وی افزود: شنبه در برخی نقاط غربی استان گیلان، باران و در خراسان شمالی و نیمه شمالی خراسان رضوی، بارش برف و مه آلودگی رخ خواهد داد. از امروز تا یکشنبه سردی هوا در شمال شرق ماندگار است و از دوشنبه حدود ۵ تا ۱۰ درجه گرمتر خواهد شد.

 

ضیاییان ادامه داد: یکشنبه و دوشنبه در بیشتر مناطق کشور جو آرام است. از امروز تا سه شنبه بجز استان های واقع در مرز شرقی کشور، روند کند افزایش دما در بقیه مناطق کشور حاکم است. در استانهای واقع در غرب و شمال غرب کشور حدود ۳ تا ۵ درجه، دمای هوا افزایش می یابد. از سه شنبه به تدریج سامانه ای بارشی از سمت غرب وارد کشور می شود و مناطقی از غرب و شمال غرب را تحت تاثیر قرار می دهد.

 

وی تاکید کرد: لازم به ذکر است در پنج روز آینده در شهرهای صنعتی و پر جمعیت با غبار محلی و افزایش غلظت آلاینده ها مواجه هستیم.

 

ضیایییان درباره وضعیت آب و هوایی تهران نیز گفت: آسمان تهران فردا (۲۲ آذر) صاف تا قسمتی ابری و همراه با غبار محلی بوده و با حداقل دمای یک و حداکثر دمای ۶ درجه سانتیگراد و روز یکشنبه ۲۳ آذر ماه نیز صاف تا کمی ابری و در بعضی ساعات همراه با غبار محلی با حداقل دمای دو و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار